bemutatkozás

 

Az igényes öltözködés alapja a fehérneműviselés.
A mi fehérneműink a nőiességet, a kényelmet a könnyen elérhető igényességet, kifinomult megjelenést jelképezik.
Egy alkalomhoz illő női alsó, body, hálóing vagy melltartó garantálja a jó közérzetet! Nálunk megannyi típusú, stílusú és anyagú fehérnemű közül válogathatsz.Termékeink változatos alapanyagokból, pamutcsipkéből, leheletfinom mikrofibrából, könnyed tüllből,légies selyemből,biopamutból készülnek.
Egy tangában garantált a csábító, nőies megjelenés, miközben nem kell amiatt aggódnod, hogy átüt a bugyid vonala a ruhádon. Csipkés tangában vagy selyem hálóingben vadítóan szexi lehetsz a hálószobában! Nyűgözd le szíved választottját ezekben a  dekoratív darabokban! Brazil fazonú tangában szívdöglesztően magabiztos lehetsz a nap bármely szakában! A lézervágott bugyik láthatatlanok maradnak a szorosabb ruhák alatt is. Jó megoldás lehet azoknak, akik nem szeretnék, hogy a fehérneműjük szegélye átüssön a ruhájukon.
Te melyikbe bújnál bele?
Találd meg a stílusodhoz illő fehérneműket!
Rendeld meg online ezeket a szexisebb, vagy a mindennapokra szánt egyszerűbb modelleket!
Hölgyeim!
Ne feletkezzetek el párotokról sem! Webshopunkban  megtaláljátok a számukra kényelmes, minőségi fehérneműket. Férfi alsókat, slip és boxer fazonban, atlétákat, környakas polókat, pizsamákat, jégeralsókat is.
Termékeink bővültek gyermek alsóruházati termékekkel. Fiú boxerek,alsónadrágok, lányka alsók széles minta- és színválasztékban, kiváló minőségben elérhetőek. 
29 éves fehérneműforgalmazói- és készítői tapasztalat! 
Válassz fehérneműt az egész családodnak a DITTA LINGERIE oldaláról!

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2