Blog bejegyzések

REGGELI ÖLTÖZKÖDÉSI RÉMÁLOM VÉGE KISGYERMEKEKKEL
2024.01.19 21:11
Ditta

Nektek is kihívást jelent a reggeli öltözködés kisgyermekkel? Csörög az óra amit reggel most korábbra állítottál be, picivel előbb ébredsz mert tegnap is ment a szokásos reggeli cirkusz....  ezen a héten már másodszor kapsz idegbajt, mert a gyerek nem akarja felvenni az általad jónak vélt előre kikészített ruhákat. Forgatja, nézegeti de csak nem akar belebújni a sárga virágmintás bugyiba és atlétába sem, pedig együtt választottátok a boltban és akkor annyira tetszett neki. Töröd a fejed, a kedvenc fehérneműje a cicamintás mosásban,de valahogy rá kéne venni a gyereket hogy nagyszerű lesz a pici virágmintás bugyi is csak vegye már fel végre. Az órát nézed lassan indulni kellene, megint elkésel a munkából, próbálod sürgetni a csöppséget haladjon az öltözködéssel, ami többé kevésbbé sikerül.. a gyerek ügyesen próbálkozik hogy kijátszon téged, de úgy döntesz  ma nem engedsz, mindenképp abban megy el amit kikészítettél tegnap este. Megy az alku, délután a kedvenc játszóterén játszhat, egy órával többet babusgathatja a kedvenc tengeri malacát, a legfinomabb almás sütit  is beígéred neki, mire valahogy magára varázsolja a ruhákat. Elégedetten konstatálod te nyertél... igaz a fél országot odaígérted cserébe. Ismerős a helyzet? A reggeli öltözködés gyermekkel  gyakran egy rémálom, a gyermek nem akarja felvenni az általad kikészített ruhákat és te elkésel a munkából ez miatt.

A megoldás egyszerű:

-Legyünk türelmesek és adjunk lehetőséget a gyermeknek hogy ő maga válassza ki fehérneműjét 2-3 alternatíva közül, így megmarad a szabadon döntés lehetősége, de mégsem álltok ott 30 percig a ruhásszekrény előtt. A gyerekek szeretik a választás szabadságát, és szívesebben viselnek olyan fehérneműt ami tetszik nekik. Amikor megkérdeznek mit javasolok milyen alsót vegyenek a gyermeküknek általában aranyos, állatos vagy cuki mintás alsókat ajánlok. Ezek a minták felkeltik a gyermekek érdeklődését és megnyerik a gyermek szívét, ezáltal vidámabbá, könnyedebbé teszik a reggeli rutint. Ezekkel a mintákkal meg tudjuk győzni a gyerekeket pl. hogy a pelenkáról átszokjanak egy szebb színes alsóra. Szívesebben viselnek  a gyerekek kedvenc állatfigurájukkal ellátott ruhákat beleértve a fehérneműjüket is. Vidámabban indul a napjuk, ha a kis kedvenc ott van "rajtuk", ezzel is biztonságot adva nekik a nap folyamán. Az általunk több mint 10 éve forgalmazott gyermek alsókat nagyon jó alapanyagból, bőrbarát pamutból készítették, így nyújtanak kényelmes viseletet egész nap folyamán a gyermekeknek. Ezen felül a szabásuk is kiváló,ez azért fontos hogy ne legyen kényelmetlen, esetleg pici a feneke az alsónak, hiszen az egész nap csúszkáló fehérnemű irritálhatja a gyermek bőrét, vagy idegessé teszi annak folyamatos igazgatása.  

Előnyök:

  • Kényelmes és aranyos
  • Bőrbarát pamutból készült
  • Kiváló szabás
  • Biztosítja a kényelmes viseletet egész nap folyamán

Válasszon a gyermeke számára kényelmes és  vidám mintás, aranyos gyermek fehérneműt a kínálatunkból!

Gyermeke örülni fog, és Önnek is könnyebb lesz a reggeli öltözködés.

https://dittafehernemu.hu/LANYKA-BUGYI

A szeretett hagyományos alsók
2024.01.10 11:35
Ditta

Napjainkban sokféle női alsó közül válogathatsz. Reggel mikor felkelsz a napi hangulatodnak megfelelően fogsz fehérneműt választani, attól függően hogy aznap mit szeretnél csinálni, sportolni, dolgozni, suliba menni vagy akár csábítani...de lehet éppen csak egy kényelmes fazonra vágysz. Hagyományos fazonú alsóink az utóbbit képviselik, kényelmesek, jó tartást biztosítanak, nem csúsznak el, biztonságot nyújtanak, egyszerűek és visszafogottak. Természetesen a  választás  függ attól, milyen  fazont  szeretsz, azt aminek a feneke szélesebb vagy inkább a csinosabb, keskenyebbet részesíted előnyben. Pár éve a  hagyományos női alsókban is megjelentek a lézervágott fazonúak  a maguk kényelmével és láthatatlanságával. Válassz saját személyiségedhez, vagy napi szükségletedhez valót termékeink közül.

Ne  add  fel a nőiességedet, találsz itt szép csipkés modelleket is!

A nők nagyon sokfélék és ez a fehérneműválasztásukra is igaz. Vannak, akik a szexibb fazonokat kedvelik, mert jobban érzik magukat bennük, mások pedig az egyszerűbb, kényelmesebb megoldásokat választják.A hagyományos fazonú alsók általában kényelmesek, jó tartást biztosítanak, és nem csúsznak el. Ez ideális lehet mindennapi viseletre, vagy olyan helyzetekre, amikor fontos a kényelem és a biztonság.Ugyanakkor a hagyományos fazonú alsók is lehetnek igényesek és csinosak. A gyártók egyre többféle anyaggal és díszítéssel dolgoznak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Íme néhány tipp a hagyományos fazonú alsók kiválasztásához:

  • Figyeld meg a saját testedet. Ha széles a csípőd, akkor válassz egy olyan fazont, ami kényelmes és nem vág be. Ha keskeny a csípőd, akkor bátran választhatsz egy csinosabb, alakformáló modellt.
  • Válassz olyan anyagot, ami kényelmes és jól szellőzik. A pamut és a bambusz mindig jó választás.
  • Ha szeretnél egy kis extra csillogást, akkor választhatsz csipkés vagy díszített modellt.

A lényeg, hogy olyan alsót válassz, amiben jól érzed magad. Akár szexi, akár egyszerű fazont választasz, a legfontosabb, hogy a te saját ízlésednek megfelelj.

A hagyományos női alsók a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Kényelmesek: A hagyományos alsók pamutból vagy más puha, légáteresztő anyagból készülnek, amelyek biztosítják a kényelmet és a komfortot.
  • Jó tartást biztosítanak: A hagyományos alsók magas derekúak vagy bikini fazonúak, amelyek jó tartást biztosítanak és nem csúsznak el.
  • Biztonságot nyújtanak: A hagyományos alsók egyszerű és visszafogott kialakításúak, amelyek biztonságot nyújtanak és nem villannak ki.
  • Könnyen kombinálhatók: A hagyományos alsók bármilyen ruhával könnyen kombinálhatók, legyen az sportos, elegáns vagy hétköznapi.A hagyományos női alsók mellett számos más típusú női alsó is kapható, például lézervágott, sport- vagy csipkés alsók. A lézervágott alsók láthatatlanok a ruha alatt, a sport-alsók pedig kényelmes viseletet biztosítanak aktív tevékenységek során, a csipkés alsók pedig igazán nőiesek és csábítóak.

Válassz saját igényeidre szabva hagyományos fazonú termékeink közül

Legyünk igényes kismamák
2022.11.15 18:44
Ditta

Nincs annál szebb pillanat egy nő életében mint amikor megtudja,hogy kisbabát hord a szíve alatt! Euforikus érzés keríti az embert ilyenkor hatalmába, legszívesebben világgá kürtölni örömét! Ahogy megjelenik a két piros csík a terhességi teszten és megtörténik az orvos által megerősített diagnózis, lázas tervezgetés lesz úrrá a hölgyeken. Milyen lesz majd az én édes pici babaám?Fiú lesz vagy kislány, mi legyen a neve, lesz-e haja,melyik szobába helyezzük el a kiságyát, milyen legyen a tapéta stb. Mi nők a nagy tervezgetés örömteli pillanataiban elfelejtünk magunkra is figyelni. Nagyon fontos lenne picit lelassulni,tudatosítani magunkban, hogy egy  korszak, egy fejezet lezárul és egy új, másik, ismeretlen világ kezdődik. Hamarosan a megszokott napi rutint felváltja egy új, izgalmasabb, tartalmasabb élet ahol hamarosan eggyel vagy épp többel nő a család létszáma. Ne essünk kétségbe ha a várandósság idején felszalad ránk néhány kiló,őrizzük meg  igényes megjelenésünket, ne hanyagoljuk el magunkat,vásároljunk kényelmes és szexi alsókat,akár tangákat is,amik a has alá érnek, ilyen remek fazonú termékünk:

https://dittafehernemu.hu/Sport-tanga

Jól jön egy kényelmes ,szexi hálóing vagy akár köntös is.Ezek a modellek mell alatt szabott fazonúak, és akár az egész szoptatási időszakban viselhetőek:

https://dittafehernemu.hu/spd/NK15/Kismama-haloing-kontos-szett

Kényelmes,nedvszívó és puha anyagjuk miatt nagyon kedvelt,keresett termékeink a kismama vásárlóink körében.

Őrizzetek meg igényességeteket terhességetek alatt is! 

Kellemes nézelődést!

 

Esküvő
2022.11.15 17:32
Ditta

Őszi -Téli esküvők

Az őszi és  téli hónapokban a hidegre való tekintettel jobban fel szoktunk öltözni,vannak akik az orrukat sem szeretik ilyenkor kidugni a jó meleg fűtött szobájukból. Míg mások imádják ezeket  az évszakokat,oly annyira hogy még a az esküvőjük napját is egy szép őszi vagy téli hétvégére időzítik. Miért is ne lehetne ebben az évszakban megtartani ezt a minden pár számára különlegesen szép napot? Az őszi fények és színek csodálatossá és emlékezetessé  varázsolhatják e különleges alkalmat. Az évszak legtutibb előnye a meghitt hangulat és ennek megteremtése gyertyákkal, mécsesekkel, színes lampionokkal, fényfüzérekkel. De kortyolhatunk forró puncsot vagy forralt bort is a mesebeli helyszínen megálmodott esküvönkön, ezzel is fokozva a hangulatot, és ha szerencsénk van talán apró hópelyek lepik el az égboltot és fantasztikus képek születnek majd az év legszebb napjáról.Nem kell más hozzá csak egy remek fotós,aki ráérez kettőtök hangulatára,így készülnek majd a legemlékezetesebb képek a nagy napról...és egy fantasztikus násznép, akik hagyják magukat sodródni az eseményekkel.

Kedvet kaptál egy varázslatos téli esküvőhöz Te is,hm..?

Olyan fotóst keresel akinek jó szeme van elkapni a legszebb pillanatokat?      

https://hu-hu.facebook.com/HajnalkaFarkasPhotography/

Vendég vagy, de nincs ötleted milyen egyedi ajándékot vigyél?

  https://eskuvoshop.hu/

..és ha nem lenne a nagy napra elég szexi fehérneműd..https://dittafehernemu.hu/

 

Itt az ősz válassz bodyt a hideg hónapokra!
2021.09.20 08:51
Ditta

Az utóbbi 5 év egyik legnépszerűbb termékei az őszi-téli hónapokban női vásárlóink körében a bodyk.Ez az egész derekat takaró,kiváló minőségű anyagokból készült termék, szinte  pillanatok alatt került a leggyakrabban keresett termékeink listájának élére. Talán csak azért, mert a vevők többsége újítani akart fehérneműi között,már nem trikót keresett a hidegebb időkre, hanem valami szexibb, de mégis melegebb alapdarabot.Mi magunk is meglepődtünk,hogy  a termék mennyire népszerű, hiszen amikor fiatal lányok édesanyukkal együtt érkeztek, a vásárlásuk végén anyukájuk kosarában is lapult egy-egy body. Az ember jó kereskedő lévén igyekszik a vevők kedvében járni,ezért a hölgyek különböző kívnságára reagálva bővíteni kezdtük kínálatunkat.Eleinte a sima, egyszerű bodyért rajongtak a vevőjeink, később merészebb,szexibb, csipkével vagy tüllel kombinált termékeink is gazdára találtak. 

Alapanyagukat tekintve  elsősorban pamut és biopamutból készülnek, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek.Ma már egyre népszerűbb a viszkózból készült body is,hiszen olyan finom és selymes érzetet kelt viseléskor a tulajdonosában ami egyfajta  plusz luxus érzést ad viselőjének. Nem mellesleg megjegyezném a viszkóz egyik kiváló tulajdonságát miszerint nem veszít színéből, vagy csak minimálisat fog, vagyis ha feketét veszel nem kell aggódnod, hogy a színe kikopik két mosás után, mert nem fog!

Gyakran kérnek tanácsot tőlem a női vevőjeim  milyen bodyt válasszanak maguknak ha magasak,ha picit molettebbek stb. erre azt szoktam mondani mindig egy mérettel nagyobbat, mint amit általában viselnek, így lesz a termék kényelmesen használható. Egy magas hölgy hiába vékony nem fogja magát egy "s"-es méretű bodyban jól érezni, mert szabását tekintve ez a fehérnemű egyben van megvarrva,nem enged függőlegesen annyit,hogy kényelmesen viselje azt, alul pedig kapoccsal, vagy tépőzárral ellátva, tehát vagy vágni fogja,tépőzáras bodyknál pedig egyszerűen szétpattan  a viselőjén az. 

Mi webáruházunkban a féltangás fazonú, alul  pici patenttal összekapcsolt(tehát a kényelmesebb) pamutból és viszkózból készült termékeket forgalmazzuk. Elsősorban az egyszerűbb,hordhatóbb viseletre koncentráltunk.Modelljeink a nap bármely szakában kényelemmel viselhetőek, a basic alapdarabok mellett megtalálhatóak a szexibb,csipkésebb változatok is.  A fiatalabb korosztály az egyszerű spagetti pántos vagy póló fazonú bodykért rajong az idősebbek szívesen választanak a szexibb modelljeink közül.

Gyere és válogass kedvedre Te is! 

Milyen gyakran cseréljük melltartóinkat?
2021.04.12 14:08
Ditta

Vajon milyen gyakran cseréljem melltartóimat?

Klasszikus kérdés,az elmúlt években egye több vevőm teszi fel ezt nekem. Gyakran kérnek tanácsot tőlem,hiszen több mint 25 éve foglalkozom fehérnemű forgalmazással. Azt szoktam mondani nekik ne legyen pénztárca függő! Egy prémium kategóriás melltartó is "elhasználódik", semmi sem tart örökké, még akkor sem, ha a vevő több ezer forintot adott érte! Esetleg egy nagy klasszikus márka termékét választotta, abban bízva, majd most megspórolja a  drága termékkel azt a lehetőséget, hogy ne kelljen gyakran cserélnie azt.Általában azt szoktam javasolni,évente egyszer illik kicserélni a melltartókat,akkor is ha nem nagyon látjuk elhasználódottnak azokat. Nagyobb mellű hölgy vevőimnek pedig a gyakoribb leselejtezést ajánlom! Náluk a napi szintű használatban leginkább a melltartó pántjai veszítik el tartó funkcióikat! Ilyenkor úgy érzik már nem olyan szorosan tart, ezért még fentebb állítják a melltartó pántjait, míg végül  azok megadják magukat. De nemcsak a pántok, a melltartó kosara is veszít  idővel eredeti formájából,  ezzel kényelmetlenné válik viselőjének. Ha szeretnéd hogy a melltartó mint a nevében is benne van tartó funkióját jól betöltse, akkor cseréld gyakrabban azokat így elkerülheted, hogy melleid megereszkedjenek.

Itt a tavasz!
2021.03.22 18:17
Ditta

Talán ti is unjátok már ezt a hosszúra nyúlt bezártságot! A hideg téli esték után jól esne már megmozgatni kissé berozsdásodott, eltunyult izmaitokat. Ti is alig várjátok már, hogy kimozduljatok kicsit? Szeretem ezt az évszakot, ahogy lassan, lustán, kicsit kényelmesen ébred a természet. Napról napra egyre szebbnek látom a környezetemet, a virágzó fákat, a zöldellő természetet, az embereket és persze önmagamat is!Már nem kell reggelente bajlódni milyen  trikót vagy bodyt vegyél a pulóvered alá, nehogy meghűlj. Simán lecserélheted unalmas shortjaidat egy szexi féltangára, hisz ébred a  természet, miért ne lehetnél ma te is picit más, különlegesebb! A tél miatt felszaladt kilóik miatt sokan aggódnak! Rejtegetik testüket, bő pulóvereket, nadrágokat, kényelmes, de  nem túl szexi alsókat hordanak.Te is rejtegeted magadat? Ne aggódj!

Itt a tavasz!

Most már lehet a természetben sportolni.Egy jó kiadós séta a szabadban egy folyó partján,futás a hegyekben,vagy épp a város egyetlen salakos focipályáján meg fogja hozni a kívánt eredményt. Sportoláshoz is tudsz megfelelő fehérneműt választani nálunk .Egy kényelmes pamut anyagból készült sport top, vagy egy pamut short jó választás lehet ilyenkor,de egy lézer vágott féltanga is, ami nagyon kényelmes, láthatatlan viselet.

Legyél kitartó,a hatás nem fog elmaradni!Én már belekezdtem,és ti?

Hm....

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2