Blog bejegyzések

Itt az ősz válassz bodyt a hideg hónapokra!
2021.09.20 08:51
Ditta

Az utóbbi 5 év egyik legnépszerűbb termékei az őszi-téli hónapokban női vásárlóink körében a bodyk.Ez az egész derekat takaró,kiváló minőségű anyagokból készült termék, szinte  pillanatok alatt került a leggyakrabban keresett termékeink listájának élére. Talán csak azért, mert a vevők többsége újítani akart fehérneműi között,már nem trikót keresett a hidegebb időkre, hanem valami szexibb, de mégis melegebb alapdarabot.Mi magunk is meglepődtünk,hogy  a termék mennyire népszerű, hiszen amikor fiatal lányok édesanyukkal együtt érkeztek, a vásárlásuk végén anyukájuk kosarában is lapult egy-egy body. Az ember jó kereskedő lévén igyekszik a vevők kedvében járni,ezért a hölgyek különböző kívnságára reagálva bővíteni kezdtük kínálatunkat.Eleinte a sima, egyszerű bodyért rajongtak a vevőjeink, később merészebb,szexibb, csipkével vagy tüllel kombinált termékeink is gazdára találtak. 

Alapanyagukat tekintve  elsősorban pamut és biopamutból készülnek, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek.Ma már egyre népszerűbb a viszkózból készült body is,hiszen olyan finom és selymes érzetet kelt viseléskor a tulajdonosában ami egyfajta  plusz luxus érzést ad viselőjének. Nem mellesleg megjegyezném a viszkóz egyik kiváló tulajdonságát miszerint nem veszít színéből, vagy csak minimálisat fog, vagyis ha feketét veszel nem kell aggódnod, hogy a színe kikopik két mosás után, mert nem fog!

Gyakran kérnek tanácsot tőlem a női vevőjeim  milyen bodyt válasszanak maguknak ha magasak,ha picit molettebbek stb. erre azt szoktam mondani mindig egy mérettel nagyobbat, mint amit általában viselnek, így lesz a termék kényelmesen használható. Egy magas hölgy hiába vékony nem fogja magát egy "s"-es méretű bodyban jól érezni, mert szabását tekintve ez a fehérnemű egyben van megvarrva,nem enged függőlegesen annyit,hogy kényelmesen viselje azt, alul pedig kapoccsal, vagy tépőzárral ellátva, tehát vagy vágni fogja,tépőzáras bodyknál pedig egyszerűen szétpattan  a viselőjén az. 

Mi webáruházunkban a féltangás fazonú, alul  pici patenttal összekapcsolt(tehát a kényelmesebb) pamutból és viszkózból készült termékeket forgalmazzuk. Elsősorban az egyszerűbb,hordhatóbb viseletre koncentráltunk.Modelljeink a nap bármely szakában kényelemmel viselhetőek, a basic alapdarabok mellett megtalálhatóak a szexibb,csipkésebb változatok is.  A fiatalabb korosztály az egyszerű spagetti pántos vagy póló fazonú bodykért rajong az idősebbek szívesen választanak a szexibb modelljeink közül.

Gyere és válogass kedvedre Te is! 

Milyen gyakran cseréljük melltartóinkat?
2021.04.12 14:08
Ditta

Vajon milyen gyakran cseréljem melltartóimat?

Klasszikus kérdés,az elmúlt években egye több vevőm teszi fel ezt nekem. Gyakran kérnek tanácsot tőlem,hiszen több mint 25 éve foglalkozom fehérnemű forgalmazással. Azt szoktam mondani nekik ne legyen pénztárca függő! Egy prémium kategóriás melltartó is "elhasználódik", semmi sem tart örökké, még akkor sem, ha a vevő több ezer forintot adott érte! Esetleg egy nagy klasszikus márka termékét választotta, abban bízva, majd most megspórolja a  drága termékkel azt a lehetőséget, hogy ne kelljen gyakran cserélnie azt.Általában azt szoktam javasolni,évente egyszer illik kicserélni a melltartókat,akkor is ha nem nagyon látjuk elhasználódottnak azokat. Nagyobb mellű hölgy vevőimnek pedig a gyakoribb leselejtezést ajánlom! Náluk a napi szintű használatban leginkább a melltartó pántjai veszítik el tartó funkcióikat! Ilyenkor úgy érzik már nem olyan szorosan tart, ezért még fentebb állítják a melltartó pántjait, míg végül  azok megadják magukat. De nemcsak a pántok, a melltartó kosara is veszít  idővel eredeti formájából,  ezzel kényelmetlenné válik viselőjének. Ha szeretnéd hogy a melltartó mint a nevében is benne van tartó funkióját jól betöltse, akkor cseréld gyakrabban azokat így elkerülheted, hogy melleid megereszkedjenek.

Itt a tavasz!
2021.03.22 18:17
Ditta

Talán ti is unjátok már ezt a hosszúra nyúlt bezártságot! A hideg téli esték után jól esne már megmozgatni kissé berozsdásodott, eltunyult izmaitokat. Ti is alig várjátok már, hogy kimozduljatok kicsit? Szeretem ezt az évszakot, ahogy lassan, lustán, kicsit kényelmesen ébred a természet. Napról napra egyre szebbnek látom a környezetemet, a virágzó fákat, a zöldellő természetet, az embereket és persze önmagamat is!Már nem kell reggelente bajlódni milyen  trikót vagy bodyt vegyél a pulóvered alá, nehogy meghűlj. Simán lecserélheted unalmas shortjaidat egy szexi féltangára, hisz ébred a  természet, miért ne lehetnél ma te is picit más, különlegesebb! A tél miatt felszaladt kilóik miatt sokan aggódnak! Rejtegetik testüket, bő pulóvereket, nadrágokat, kényelmes, de  nem túl szexi alsókat hordanak.Te is rejtegeted magadat? Ne aggódj!

Itt a tavasz!

Most már lehet a természetben sportolni.Egy jó kiadós séta a szabadban egy folyó partján,futás a hegyekben,vagy épp a város egyetlen salakos focipályáján meg fogja hozni a kívánt eredményt. Sportoláshoz is tudsz megfelelő fehérneműt választani nálunk .Egy kényelmes pamut anyagból készült sport top, vagy egy pamut short jó választás lehet ilyenkor,de egy lézer vágott féltanga is, ami nagyon kényelmes, láthatatlan viselet.

Legyél kitartó,a hatás nem fog elmaradni!Én már belekezdtem,és ti?

Hm....

Webáruház készítés